Besøgstæller

Driver du en forretning eller et sted, hvor der ofte kommer kunder, og vil du gerne blive endnu klogere på dem? Så kan en besøgstæller være en rigtig god investering for dig. En besøgstæller hjælper dig nemlig med at blive endnu klogere på dine kunder, og bruger du den data, du kan indsamle med en besøgstæller korrekt, kan det være med til at tage din forretning til det næste niveau.

Vi har flere års erfaring med salg, opsætning og drift af besøgstællere, og vi står klar til at være din samarbejdspartner, når det kommer til besøgstælling.

Hvad kan jeg bruge en besøgstæller til?

Der findes flere forskellige besøgstællere. Nogle er naturligvis mere avancerede end andre. Vi forhandler et stort udvalg i besøgstællere til forskellige behov. I vores behov har vi både besøgstællere til indendørs og udendørs brug.

Med en besøgstæller kan du blandt andet få et overblik over, hvornår der er flest kunder i din butik. Denne data kan du bruge til forskellige salgstiltag, ligesom du kan bruge den i din vagtplanlægning. Dermed undgår du altså at have for mange medarbejdere på arbejde på en gang. Denne viden kan også bruges til at finde frem til, hvornår du skal have hylderne fyldt med varer.

besøgstællerDer findes også persontællere, der kan klarlægge, hvem dine kunder er. En besøgstæller kan for eksempel være med til at klarlægge alder og køn. Vi tilbyder også opkobling til vejrstationer, så du kan se, hvordan vejret er, når du har flest kunder, og når du har færrest kunder.

Det er også muligt at koble din kundetæller op til anden software, der kan måle kundestrømmen, og hvor dine kunder bevæger sig i din forretning. Dermed kan du finde frem til de “kolde og varme” områder i din forretning.

Vil du vide mere?

Vil du gerne vide mere om besøgstælling, og hvordan du kan bruge det i din forretning? Så udfyld kontaktformularen til højre eller ring til vores ansvarlige Kim på 2392 8545. Vi ser frem til at høre fra dig!

Bliv ringet op

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring besøgstælling.