Dørtæller

Vil du gerne blive endnu klogere på dine kunder? Så bør du overveje kraftigt at gøre brug af en eller flere dørtæller i din forretning. Vi står klar til at være din samarbejdspartner og rådgiver, når det kommer til dørtælling. Vi har fleres års erfaring med salg, opsætning og brug af dørtællere.

Hvem kan have gavn af en dørtæller?

Inden du anskaffer dig en dørtæller, er det naturligvis værd at overveje, om du i det hele taget har behov for en dørtæller. En dørtæller er relevant for dig, hvis du driver en forretning eller et sted, hvor der dagligt eller jævnligt kommer kunder og besøgende. Det kan for eksempel være en fysisk forretning, et storcenter, et museum eller lignende.

dørtællerEn dørtæller kan nemlig hjælpe dig med at blive endnu klogere på dine kunder. Du kan blandt andet finde ud af, hvornår du har flest kunder, hvor de bevæger sig i din forretning, hvilken demografi dine kunder er og meget mere. Vi tilbyder persontælling og dørtælling til store og små behov og vi fører nogle af markedets bedste produkter.

Skal vi arbejde sammen?

Vil du gerne i gang med dørtælling? Så tøv ikke med at kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud. Dette kan enten ske via kontaktformularen, eller du kan ringe til vores ansvarlige for dørtælling, Kim, på 2392 8545. Vi ser frem til at høre fra dig!

Bliv ringet op

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring dørtælling.