Kundetæller

Har du brug for en kundetæller? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Persontæller.dk forhandler vi nemlig nogle af markedets bedste kundetællere fra blandt andet SensMax. Vi har flere års erfaring med salg, opsætning og brug af kundetællere, og vi sidder også klar til at være din sparringspartner og rådgiver, når det kommer til kundetælling.

Bliv klogere på din kunder med en kundetæller

Driver du en fysisk forretning, et center eller en anden type forretning, hvor der dagligt kommer kunder, så kan du have stor gavn af en kundetæller. Afhængig af hvilken kundetæller du bruger, kan du nemlig måle de besøgendes alder, køn, hvornår de kommer på dagen samt hvordan vejret er.

Bruger du denne data korrekt, kan du blive klogere på din kunder, og så kan du optimere din forretning ud fra dette. Du kan for eksempel bruge den data, du får ind til at lave vagtplanlægning, finde ud af hvornår du skal arbejde på at få kunder i din forretning og så videre. Ligeledes kan du kombinere en persontæller med andet software og hardware, der kan tracke, hvor dine besøgende bevæger sig henne i din forretning. Hermed kan du klarlægge, hvor de bedste varer skal være placeret.

Alt den indsamlede data sendes til online system, hvor du kan logge ind og dykke ned i dataen – blandt andet i grafer. Det er naturligvis muligt eksportere kundetællingen i alle gængse formater.

“ATKI A/S har overtaget ansvaret for drift af TorvehallerneKBH’s kundetælling med stor succes. Firmaet har leveret den aftalte ydelse, og vi vil varmt anbefale ATKI som samarbejdspartner!”

Niels Lønborg Brandt
Konceptdirektør, TorvehallerneKBH