Udendørs kundetæller

Udendørs kundetælling er som regel ikke lige til. Dette skyldes ofte, at der ikke er adgang til strøm og internet, som indendørs kundetællere ofte kører via. Der findes dog kundetællere, der sagtens kan fungere uden for, og som ikke behøver at blive aflæst så ofte.

Vi tilbyder en komplet løsning inden for udendørs kundetælling, der kan være værdifulde for eksempelvis parker, gågader, festivaller med videre.

Hvorfor udendørs kundetælling?

Inden du investerer i en udendørs kundetæller er naturligvis en god ting at kende til nogle af de ting, du kan bruge en udendørs kundetæller til. Først og fremmest kan du blive klogere på, hvornår dine kunder kommer, og hvordan vejret er. Denne viden kan efterfølgende bruges til vagtplanlægning, eventplanlægning med videre.

Hvis du har flere indgange, kan du samtidig se, hvilke indgange der bliver benyttet mest. Hos Persontæller.dk har vi stor erfaring med kundetæller både indendørs og udendørs.

Brug for hjælp?

Vil du gerne vide, hvad udendørs kundetælling kan gøre for dig eller ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud? Så udfyld kontaktformularen her på siden eller ring til Kim på 2392 8545. Vi kommer også gerne ud på et gratis konsulent besøg, hvor vi sammen finder den bedste løsning til dine behov.

Se også mere om kundetæller.

Bliv ringet op

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring udendørs kundetælling.

    udendørs kundetæller

    udendørs kundetæller

    udendørs kundetæller